Så tar du bäst hand om ditt löshår

När du investerar i vackert löshår gäller det att ta hand om detta för att få det att räcka längre. Det är viktigt att följa vissa råd för hantering för att löshåret inte ska slitas ut i förtid. Dessutom bör du tänka på hur hårförlängningar påverkar ditt egna hår. Om du behandlar dina extensions på rätt sätt är det också bra för ditt hår.

Ta hand om ditt löshår

Till att börja med ska du bara tvätta ditt keratinvax löshår då det verkligen är nödvändigt. När du tvättar det ska du inte gå och lägga dig med vått hår. Det kan leda till att det blir rufsigt och då måste du borsta och slita på det mer.

Fläta dina extensions

För att inte slita för mycket på löshåret då du sover i det kan du sova i flätor. Det här är en gammal teknik som kvinnor har använt i alla tider. Vanligt hår mår också bättre av att man inte sover på det utsläppt.

Styla försiktigt

När du vill styla ditt löshår ska du vara försiktig. Även om det är äkta hår som klarar värme ska du inte överdriva med verktyg som värmer upp för att styla. Så är det ju också med ditt egna hår. Öva inte hur många gånger som helst. Det kan få löshåret att se visset ut i förtid.

Om du vill färga löshåret

Om du vill färga ditt löshår ska du tänka på att det här kan slita en hel del på det. Det bästa är att välja rätt nyans från start. Om du ändå vill påverka färgen bör du gå tillbaka till den salong som satte in hårförlängningarna. De vet vad löshåret kommer att klara av och kan se till att du får ett resultat som du blir riktigt nöjd med.