Göra slingor med löshår

Det går att leka lite med färgen på ditt hår då du sätter in hårförlängning. Med löshår kan du få en ton som skiljer sig en aning från din vanliga färg. Det betyder att du med extensions kan få slingor på ett helt unikt sätt. Det här är en spännande metod som inte bara ger effekt vad gäller färg. Löshåret kommer ju också att påverka ditt hårs volym.

Löshår med rätt färg

Till att börja med bör du boka tid på en salong som kan löshår. Det är viktigt att din hårförlängning sätts in på rätt sätt. Särskilt då du vill att den ska ha en annan färgnyans än ditt vanliga hår.

På salongen kan de ta en titt på ditt nuvarande hår och ge dig förslag. Det gäller både färg och stil. Samtidigt som du sätter in löshår kan du passa på att ändra din frisyr. Du får många möjligheter då hårförlängningen innebär att du får mer och längre hår.

Många gånger har frisören löshår med perfekt färgnyans för dig. Men om det behövs går det att färga igen. På så vis kan din hårförlängning matchas med ditt hår så att du blir riktigt nöjd.

Planera på rätt sätt

Om du just nu har väldigt kort hår är det inte dumt att göra upp ett mål. Du kan rådgöra med salongen som kommer att hjälpa dig med extensions och bestämma när ni ska boka in en tid för behandlingen.

När du planerar i god tid kan det också vara lättare för frisören att hitta löshår som har rätt nyans och som håller mycket hög kvalitet. Det kan ju vara så att du vill specialbeställa din hårförlängning för att bli riktigt nöjd med den.